DIENSTEN

Wat kan ik voor jou betekenen?

Taal is zeg maar echt mijn ding. En dan wel vooral de Nederlandse taal. Andere talen vind ik ook leuk om te leren, maar in het Nederlands kan ik boodschappen het best overbrengen. Daarom heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in het creëren van schriftelijke uitingen. Met liefde schrijf ik jouw teksten, hoe klein of groot de opdracht ook is!

Werk samen met mij

Als je samenwerkt met mij, kun je rekenen op:

Blije klanten

Mijn ervaring

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan. Zowel als blogger in mijn vrije tijd en als SEO- en marketingspecialist voor verschillende opdrachtgevers. Teksten schrijven doe ik al van kleins af aan en met een diploma van de lerarenopleiding Nederlands op zak durf ik wel te zeggen dat ik een echte taalkoningin ben. In het onderstaande overzicht krijg je een goed beeld van de diensten die ik verleen. Iets anders qua tekstopdracht in gedachten? Laat het me weten. Grote kans dat je mij hier ook voor kunt inschakelen!

Ik kan jou helpen

Blogposts

Lezers aan het denken zetten met blogposts? Dat kan zeker! Ik schud voor jou de een na de andere unieke tekst uit mijn (schrijf)mouw.

Webteksten

Teksten die jouw boodschap goed weergeven? Én goed gevonden worden in de zoekmachines? Ik help je hier graag bij als SEO-schrijver.

Nieuwsbrieven

De lezers van jouw nieuwsbrief elke week, twee weken of maandelijks verrassen? Met liefde schrijf ik jouw nieuwsbrieven. Ik maak zelfs met veel plezier een template dat past bij jouw huisstijl!

Teksten redigeren

Lopen jouw teksten niet lekker en is taal zeg maar echt totaal niet jouw ding? Dan herlees en herschrijf ik jouw teksten waar nodig. Zo genieten jouw lezers toch van geweldige zinnen op (digitaal) papier).

Informatieve artikelen

Op zoek naar artikelen met een informatief en zakelijk randje? Geen probleem. Ik stuur mijn vlotte babbel even weg en schrijf jouw informatieve artikel of nieuwsbericht.

Socials

Een contentplanning waarin duidelijk staat waar jij op kunt inspelen? Inclusief passende captions? Ik ga voor je aan de slag.

Klaar voor fantastische teksten?

Plan een kennismakingsgesprek met me in of stuur een e-mail met jouw wensen. Ik vertel je graag wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van teksten!