Informatieve artikelen

Teksten die jouw website vindbaar en volledig maken.

Als tekstschrijver schrijf ik jouw vindbare webteksten

Vindbaar zijn in Google, dát is wat jij wilt. Helaas ben je niet de enige die gevonden wilt worden op de juiste zoektermen. Hetzelfde geldt voor jouw concurrenten − die jij je conculega’s noemt om de goede vrede te bewaren. Toch is het wel leuker om hoger te scoren in een zoekmachine. Iets wat zeker mogelijk is. Als SEO-tekstschrijver weet ik namelijk goed hoe jouw webteksten moeten worden geschreven. En nee, wees niet bang. Ik schrijf geen typische SEO-teksten waarbij het overduidelijk is dat ze geschreven zijn met een bepaalde zoekterm in gedachten.

Welke webteksten schrijf ik als SEO-tekstschrijver voor jou?

Als tekstschrijver schrijf ik webteksten. Het begrip ‘webteksten’ is echter nogal breed. Goed nieuws voor jou: mijn dienstenaanbod is ook groot. Niet gigantisch en niet enorm, want als ik me in iedere tekst specialiseer, specialiseer ik me eigenlijk nergens echt in.

Webteksten waarvoor je mijn schrijfkunsten inschakelt, zijn onder andere:

Staan de gewenste webteksten niet bij de opties? Geen stress! Ik zorg er als tekstschrijver voor dat jij toch de leukste teksten op jouw website krijgt.

Jij wilt webteksten die…

Werk samen met mij

Kennismaken

Jij hebt het al druk genoeg met jouw werkzaamheden. Daarom spreken we alles even door in een belafspraak van maximaal 30 minuten. Zo weet ik wat over jou en jij over mij.

Offerte

Voor ik als tekstschrijver aan de slag ga met jouw webteksten, maak ik een offerte. In deze offerte op maat staan mijn werkzaamheden beschreven.

Goedkeuren

Deze stap is de beurt aan jou. Is de offerte volledig of mis je toch nog teksten? Niet erg. Ik schrijf graag meer webteksten als je dat wilt. Als de offerte compleet is, keur jij deze goed.

Schrijven

Tijd om te schrijven. Dat is waar ik van geniet. Ik ga aan de slag met jouw input en creëer webteksten die volledig aansluiten bij de stijl van jouw onderneming.

Correctieronde

Mijn schrijfstijl past bij mij. Misschien zie je toch liever een paar zinnen net wat anders. Dat mag je uiteraard aangeven in deze feedbackronde. Is alles naar wens? Dan kunnen de webteksten online!

Livegang

Plaats je zelf de teksten online of wil je liever dat ik dat doe? Ik check hierbij direct alle SEO-aspecten, zodat jij lekker kunt scoren met jouw teksten.

Investering

Wat kost het om mij als tekstschrijver in te schakelen voor jouw webteksten? Dat hangt van een aantal factoren af. Het schrijven van een tekst kost tijd en afhankelijk van de research, het zoekwoordonderzoek (dat ik wel of niet moet doen) en het daadwerkelijk schrijven van de tekst zelf zorgen toch voor redelijk wat minuten aan werk. Lever je veel input aan of wil je dat ik alle informatie zelf bij elkaar zoek? Is er al een zoekwoordonderzoek gedaan? Allemaal factoren die meespelen. Daarom werk ik met offertes op maat.

Wil je toch een goede indicatie van de kosten? Die kan ik je uiteraard geven. Ik vind duidelijkheid ook enorm fijn.

Een schatting van jouw investering

Bovenstaande is inclusief korte research, schrijven, metatitel en metabeschrijving.

Klaar voor fantastische teksten?

Plan een kennismakingsgesprek met me in of stuur een e-mail met jouw wensen. Ik vertel je graag wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van teksten!