Ondernemen met een Uitdaging 

Leven en ondernemen op je eigen voorwaarden.

Informatieve en leuke blogposts bij alle podcastafleveringen

Rebecca ter Mors is een van mijn vaste opdrachtgevers. Ook is zij een lotgenoot van mij. Wij leerden elkaar kennen toen ze me interviewde voor het tijdschrift van Stichting Jongeren en Kanker. Ik had toen lymfeklierkanker, zij heeft als kind een hersentumor gehad. We hielden contact via Instagram, want je kunt nooit genoeg lotgenoten kennen.

De podcastshow van Rebecca, Ondernemen met een Uitdaging, kon nog wel een goede tekstschrijver gebruiken. Of ik interesse had om bij iedere podcastaflevering een leuke blogpost te schrijven? Natuurlijk! Met haar podcastshow wil Rebecca andere ondernemers met een uitdaging helpen. Het leven van een ondernemer is lastig, maar dat is het al helemaal als je een uitdaging hebt.

Ik vind het onwijs leuk en inspirerend om naar Rebecca’s afleveringen te luisteren en om bij iedere aflevering een duidelijke en motiverende blogpost te schrijven. Daarbij ben ik er dankbaar voor dat ik al een hele tijd onderdeel mag zijn van het team van Ondernemen met een Uitdaging.

Bezoek de website van Ondernemen met een Uitdaging om mijn blogposts te kunnen lezen.