Over Schrijven gesproken

Een boek schrijven lukt jou ook.

Tweewekelijks een nieuwsbrief volledig in stijl van de opdrachtgever

Giovanna van Over Schrijven Gesproken werkt al jaren als schrijver, redacteur en schrijfcoach. Het liefst is ze bezig met schrijven. Schrijft ze niet? Dan leest ze boeken, wandelt ze buiten of maakt ze een heel lange fietstocht op haar geliefde racefiets.

Toen ik mij inschreef bij de Kamer van Koophandel, vroeg Giovanna al vrij snel of ik haar nieuwsbrieven wilde schrijven. Hier had ze zelf geen tijd voor, waardoor haar nieuwsbriefabonnees al maanden niks van haar hadden ontvangen. Tuurlijk wilde ik dat! Het leek mij een superleuke vaste opdracht die ik al bijna twee jaar mag uitvoeren.

Eerst in Canva en daarna in haar mailprogramma maakte ik een prachtige lay-out, passend bij de stijl van Over Schrijven Gesproken. Ik ben geen designer, maar vind het wel leuk om met kleuren en elementen te spelen. En sindsdien schrijf ik elke twee weken een nieuwsbrief die bijna 400 mensen ontvangen. Keer op keer krijg ik van Giovanna complimenten over de nieuwsbrieven, omdat ze zijn geschreven in haar schrijfstijl en de inhoud steeds origineel en verrassend is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en leer meer over schrijven!