Socials

Met socials inhaken op iedere relevante gebeurtenis.

Als social media specialist help ik jou unieke content te creëren.

Veel bedrijven zien social media als het minst belangrijke aspect van hun marketing. Zonde en zo niet waar! Nu meer dan ooit zijn socials belangrijk voor bedrijven om actief in te zetten. Je bereikt op een laagdrempelige én gratis manier vaak veel potentiële klanten die jouw onderneming anders misschien wel nooit hadden ontdekt. Als social media specialist help ik jou graag aan een volledige contentkalender, captions en volledige posts.

Wat kan ik voor jou betekenen als social media specialist?

Ik zie sociale media als plekken waar ontzettend veel ruimte is voor creativiteit. Niks is raar en vrijwel alles kan worden uitgeprobeerd. De socials zijn ideaal voor creatievelingen zoals ik. Heb jij het al druk genoeg of heb je geen zin om tijd te besteden aan jouw social media? Als specialist help ik jou graag aan:

Jij wilt social posts die…

Werk samen met mij

Kennismaken

Jij hebt het al druk genoeg met jouw werkzaamheden. Daarom spreken we alles even door in een belafspraak van maximaal 30 minuten. Zo weet ik wat over jou en jij over mij.

Offerte

Voor ik als social media specialist aan de slag ga met jouw social posts of inhaak-/contentkalender, maak ik een offerte. In deze offerte op maat staan mijn werkzaamheden beschreven.

Goedkeuren

Deze stap is de beurt aan jou. Is de offerte volledig of mis je toch nog werkzaamheden? Niet erg. Ik creëer graag meer content als je dat wilt. Als de offerte compleet is, keur jij deze goed.

Aan de slag

Tijd om de content te creëren waar jij naar uitkijkt. Of dit nu gaat om een inhaak-/contentkalender, unieke captions of een volledige social post, ik laat mijn creativiteit de vrije loop!

Correctieronde

Mijn content creatie past bij mij. Misschien zie je de post toch net iets anders. Dat mag je uiteraard aangeven in deze feedbackronde. Is alles naar wens? Dan kun je de posts gaan inplannen.

Plaatsen maar!

De posts plan ik in via jouw Meta Business Suite, zodat je zelf ook altijd kunt inzien welke post er wanneer online gaat. Natuurlijk mag je de posts ook zelf online zetten!

Investering

Wat is de hoogte van jouw investering om mij in te zetten als social media specialist? Dat verschilt enorm per aanvraag. Net zoals de posts op social media maatwerk zijn, zijn mijn werkzaamheden dat ook. Helemaal afhankelijk van waar jij mijn vaardigheden voor wilt inzetten, kan ik een offerte op maat maken. Toch snap ik het wel als je iets van duidelijkheid wilt hebben. De kosten hiernaast zijn een inschatting.

Een schatting van jouw investering

Bovenstaande is exclusief fotoshoot, want ik ben geen fotograaf. Je zult dus zelf foto’s moeten aanleveren. Wil je toch dat ik de foto’s maak? Dan kan ik samenwerken met een fotograaf uit mijn netwerk.

Klaar voor fantastische teksten?

Plan een kennismakingsgesprek met me in of stuur een e-mail met jouw wensen. Ik vertel je graag wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van teksten!