Teksten redigeren

Teksten die kloppen van a tot z.

Laat mij jouw teksten redigeren en geniet van foutloze verhalen!

Het schrijven van een tekst is stap één. Iedereen kan verhalen schrijven, maar het is een kunst om ervoor te zorgen dat alles binnen die paar alinea’s ook klopt. Daarom kun je mij jouw teksten laten redigeren. Ik controleer dan alle zinnen die jij op papier hebt gezet en zorg dat elke regel mooi overloopt in de ander. Niet zo goed in spelling? Geen probleem! Ik houd van de Nederlandse taal en zorg er als afgestudeerd docent Nederlands voor dat ieder woord correct is.

Wat kan ik doen als redacteur?

Misschien is het redigeren van teksten een vaag begrip voor je. Dat geeft helemaal niks. Ik leg je namelijk met alle liefde uit wat ik al redacteur voor jou kan betekenen:

Teksten die ik kan redigeren

Werk samen met mij

Kennismaken

Jij hebt het al druk genoeg met jouw werkzaamheden. Daarom spreken we alles even door in een belafspraak van maximaal 30 minuten. Zo weet ik wat over jou en jij over mij.

Offerte

Voor ik als tekstschrijver aan de slag ga met jouw webteksten, maak ik een offerte. In deze offerte op maat staan mijn werkzaamheden beschreven.

Goedkeuren

Deze stap is de beurt aan jou. Is de offerte volledig of mis je toch nog wat? Niet erg. Ik help je namelijk waar mogelijk. Als de offerte compleet is, keur jij deze goed.

Redigeren

Ik pak er mijn groene pen bij en redigeer iedere tekst die je mij hebt aangeleverd. Deze bewerkingen houd ik bij, zodat je ziet wat mijn aanpassingen zijn.

Jouw beurt

De geredigeerde teksten stuur ik naar jou op. Zo kun jij de laatste puntjes op de i zetten en zijn de teksten klaar om gelezen te worden.

Genieten maar!

Tijd om de teksten te gebruiken van jouw doeleinden. Verspreid jouw boodschap en verras lezers met de geweldige teksten.

Investering

Wat kost het om mij jouw teksten te laten redigeren? Dat hangt helemaal af van de grootte van jouw opdracht. Er is ook nog een verschil tussen redigeren (de teksten helemaal herschrijven waar nodig) en corrigeren (enkel spelfouten uit de tekst halen). Voor beide werkzaamheden kun je mij inschakelen. Ik geniet ervan om teksten te herschrijven, zodat jouw boodschap foutloos wordt overgebracht.

Wil je toch een goede indicatie van de kosten? Die kan ik je uiteraard geven. Ik vind duidelijkheid ook enorm fijn.

Een schatting van jouw investering

Bovenstaande is inclusief korte research, schrijven, metatitel en metabeschrijving.

Klaar voor fantastische teksten?

Plan een kennismakingsgesprek met me in of stuur een e-mail met jouw wensen. Ik vertel je graag wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van teksten!