Blogposts

Ik ben de tekstschrijver die jouw boodschap overbrengt in inspirerende blogposts .

Als tekstschrijver schrijf ik jouw vindbare webteksten

Inspirerende verhalen vertellen. Laten zien dat jij dé expert bent op gebied X, Y, of Z. Potentiële klanten overhalen om producten en/of diensten bij jou te kopen. Jij bent immers de specialist waar ze naar op zoek ben. Hoe zorg je ervoor dat jij jouw kennis toont aan je publiek? Precies! Door mij als tekstschrijver in te schakelen om blogposts te schrijven. Natuurlijk moeten al jouw SEO-webteksten staan als een huis. Maar onderschat de kracht van blogposts niet.

Waarom zou je een tekstschrijver inschakelen om blogposts te schrijven voor je bedrijf?

Jij wilt jouw kennis en expertise overbrengen op je website. Waarom zou je dan een tekstschrijver inschakelen om blogposts voor je te schrijven? Uiteraard kun je de blogartikelen zelf schrijven, maar dat geldt ook voor webteksten, captions, nieuwsbrieven en informatieve artikelen. De vraag is of jij hier jouw kostbare tijd aan wilt besteden. Je kunt deze taken namelijk ook door mij laten uitvoeren. Ik vind het geweldig om te schrijven en heb een passie voor de taal. Zo weet je zeker dat er regelmatig een interessante blogpost online komt en houd jij tijd over voor andere belangrijke zaken.

Voordelen van mij inschakelen om unieke blogposts te schrijven:

Jij wilt blogposts die…

Werk samen met mij

Kennismaken

Jij hebt het al druk genoeg met jouw werkzaamheden. Daarom spreken we alles even door in een belafspraak van maximaal 30 minuten. Zo weet ik wat over jou en jij over mij.

Offerte

Voor ik als tekstschrijver aan de slag ga met jouw blogposts, maak ik een offerte. In deze offerte op maat staan mijn werkzaamheden beschreven.

Goedkeuren

Deze stap is de beurt aan jou. Is de offerte volledig of mis je toch nog teksten? Niet erg. Ik schrijf graag meer blogposts en andere teksten als je dat wilt. Als de offerte compleet is, keur jij deze goed.

Schrijven

Tijd om te schrijven. Dat is waar ik van geniet. Ik ga aan de slag met jouw input en creëer blogartikelen die volledig aansluiten bij de stijl van jouw onderneming.

Correctieronde

Mijn schrijfstijl past bij mij. Misschien zie je toch liever een paar zinnen net wat anders. Dat mag je uiteraard aangeven in deze feedbackronde. Is alles naar wens? Dan kunnen de blogposts online!

Livegang

Plaats je zelf de teksten online of wil je liever dat ik dat doe? Ik check hierbij direct alle SEO-aspecten, zodat jij lekker kunt scoren met jouw teksten.

Investering

Wat kost het om mij als tekstschrijver in te schakelen voor jouw blogposts?

Dat hangt van een aantal factoren af. Het schrijven van een tekst kost tijd en afhankelijk van de research, het zoekwoordonderzoek (dat ik wel of niet moet doen) en het daadwerkelijk schrijven van de tekst zelf zorgen toch voor redelijk wat minuten aan werk. Lever je veel input aan of wil je dat ik alle informatie zelf bij elkaar zoek? Is er al een zoekwoordonderzoek gedaan? Allemaal factoren die meespelen. Daarom werk ik met offertes op maat.

Wil je toch een goede indicatie van de kosten? Die kan ik je uiteraard geven. Ik vind duidelijkheid ook enorm fijn.

Een schatting van jouw investering

Bovenstaande is inclusief korte research, schrijven, metatitel en metabeschrijving.

Klaar voor fantastische teksten?

Plan een kennismakingsgesprek met me in of stuur een e-mail met jouw wensen. Ik vertel je graag wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van teksten!