Nieuwsbrieven

Toffe mailings waar jouw lezers op zitten te wachten

Als tekstschrijver schrijf ik jouw actuele nieuwsbrieven

Interessante mailings die passen bij jou en je lezers. Het is iets wat je graag zou willen opzetten, maar waar jij absoluut geen tijd voor hebt. Of misschien houd je zelf niet van schrijven en lees je liever nieuwsbrieven van anderen. Gelukkig is het mogelijk om iedere week, twee weken, maand of periodiek een nieuwsbrief te verzenden naar jouw (potentiële) klanten. Als tekstschrijver schrijf ik voor jou namelijk aantrekkelijke nieuwsbrieven helemaal in jouw stijl!

Hoe zien die nieuwsbrieven er dan uit?

Als tekstschrijver schrijf ik voor jouw publiek de nieuwsbrieven. Maar hoe ziet zo’n nieuwsbrief er dan uit? Dat hangt helemaal van jouw wensen af! Ik kan nieuwsbrieven schrijven op basis van jouw input, maar het is natuurlijk ook leuk om mij wat creatieve vrijheid te geven.

Als je mij inschakelt voor jouw nieuwsbrieven, kun je rekenen op:

Jij wilt nieuwsbrieven die...

Werk samen met mij

Kennismaken

Jij hebt het al druk genoeg met jouw werkzaamheden. Daarom spreken we alles even door in een belafspraak van maximaal 30 minuten. Zo weet ik wat over jou en jij over mij.

Offerte

Voor ik als tekstschrijver aan de slag ga met jouw nieuwsbrieven, maak ik een offerte. In deze offerte op maat staan mijn werkzaamheden beschreven.

Goedkeuren

Deze stap is de beurt aan jou. Is de offerte volledig of wil je mij inschakelen voor meer teksten? Niet erg. Ik schrijf graag meer webteksten als je dat wilt. Als de offerte compleet is, keur jij deze goed.

Schrijven

Tijd om te schrijven. Dat is waar ik van geniet. Ik ga aan de slag met jouw input en creëer een nieuwsbrief die volledig aansluiten bij de stijl van jouw onderneming.

Correctieronde

Mijn schrijfstijl past bij mij. Misschien zie je toch liever een paar zinnen net wat anders. Dat mag je uiteraard aangeven in deze feedbackronde. Is alles naar wens? Dan kan de nieuwsbrief worden verzonden!

Verzending

Wil je zelf de nieuwsbrief verzenden of geef je dat liever uit handen aan mij? Beide opties zijn mogelijk. Ik stel alles goed voor je in, maar dat mag je natuurlijk ook doen. Verzenden maar!

Investering

Wat kost het om mij als tekstschrijver in te schakelen voor jouw nieuwsbrieven? Dat hangt van een aantal factoren af. Het maken van een ontwerp kost tijd. Dan ben ik natuurlijk het grootste gedeelte van de tijd bezig met schrijven, linkjes en afbeeldingen juist zetten en wil jij natuurlijk ook nog even de nieuwsbrief doorlezen. Daarna is het tijd om de nieuwsbrief te versturen aan de juiste personen. Allemaal factoren die meespelen. Daarom werk ik met offertes op maat.

Wil je toch een goede indicatie van de kosten? Die kan ik je uiteraard geven. Ik vind duidelijkheid ook enorm fijn.

Een schatting van jouw investering

Bovenstaande is exclusief het maken van een ontwerp en het instellen van de verzendlijst.

Klaar voor fantastische teksten?

Plan een kennismakingsgesprek met me in of stuur een e-mail met jouw wensen. Ik vertel je graag wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van teksten!